galleriat.net
Galleria Bronda
JASON BARNER-RASMUSSEN - www.barner-rasmussen.com

7.11.2006 - 2.12.2006

Taiteilija Jason Barner-Rasmussen (s. 1975) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hänen pop-henkisten maalaustensa lähtökohta on puhtaasti visuaalinen, kauneus löytyy yhtä lailla rekasta, työkoneen kromin kiillosta kuin aamiaispöydästä.

Töiden sisältö syntyy hitaan ja tarkan öljymaalauksen keinoin. Jokainen väri maalataan erikseen ilman päällekkäisiä pintoja. Jason Barner-Rasmussenin voimakkaan intensiiviset teokset vievät näennäisen pinnallisuutensa sisään. Ensivaikutelman kauniista idyllistä rikkoo usein teoksen nimi, joka muuttaa sisällön uudeksi. Kuten aurinkoisessa kuvassa uima-altaan reunalta, jossa pieni tyttö on valmiina hyppäämään uimarenkaansa kanssa. Teoksen nimi, ” Unattended Little Bathers Have A Tendency To Drown”, vie kuitenkin ajatukset aivan toisenlaiseen hetkeen ja tunnetilaan. Lisää kuvia tuoreista teoksista nähtävissä: www.barner-rasmussen.com.

 

Näyttely on taiteilijan toinen Brondalla. Jason Barner-Rasmussen on valmistunut 1998 Vantaan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta.  Taidemaalarina hän on itseoppinut.

bronda/t_Jason%2006%20I.jpg
» Teokset