galleriat.net
Galleria Bronda
URPU ILASMAA - Maalauksia

25.1.2005 - 13.2.2005

Urpu Ilasmaa on hieno koloristi, jonka omaperäinen ja raikas värimaailma on kuin outo lintu suomalaisen kuvataiteen murrettujen värien kentällä. Hän ”tunnustaa väriä” maalauksissaan ja etsii värin kautta todellisuutta. ” Minulle maalaus on kuin maisema, joka ei ole vain meitä ympäröivä maailma, vaan se mitä meissä itsessämme on: muistomme, tunteemme, unemme. Yhtä todellisia  kaikki”.

 

Nyt avattavan näyttelyn teokset ovat syntyneet Espanjassa, Suomen taiteilijaseuran ateljeetalossa Marbellassa. Teokset muodostavat kaksi sarjaa: ”Andalucia” ja ”Matkalla Cordobaan”.

 

Urpu Ilasmaalla on ollut yli 40 yksityisnäyttelyä Suomessa sekä ulkomailla. Galleria Brondan näyttelyn aikana taiteilija osallistuu myös ”Women & Art – A Global Perspective 2005”

–biennaaliin Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Tähän kolmatta kertaa järjestettävään kansainväliseen tapahtumaan hänet on kutsuttu ensimmäisenä suomalaisena taiteilijana.

 

Tervetuloa näyttelyyn, jossa maalausten heleät ja puhtaat värit ja jäntevät viivat ilahduttavat ja virkistävät. Avajaiset ovat tiistaina 25.1.2005.  Tervetuloa!

 

Läpileikkaukseen Urpu Ilasmaan teoksista voi tutustua osoitteessa www.clikdesign.net/ilasmaa