galleriat.net
Galleria Duetto
TEIJA IMMONEN -

3.5.2019 - 26.5.2019


Suuret uutiset ovat usein järkyttäviä ja surullisia. Pienet uutiset ja tapahtumat ovat taas niitä mistä ihmisten onni ja tasapaino koostuvat. Ja tänä aikana etenkin tuntuu että pienien, hyvää tekevien asioiden painoarvo on kasvanut. Siksi näyttelyni käsitteleekin yksityisen ihmisen selviytymiskeinoja maailmassa. Teoksistani löytyy kaikenlaisia haaveilijoita pojan supersankarileikeistä kotikissan viidakkoseikkailuun. Painoarvoa on myös vapaa-ajan harrastuksissa, kädentaidoissa ja vimmaisesta innosta keräilyyn.

Toteutan teokseni taidegrafiikan eri menetelmin koostaen niitä monesta eri kuvalähteestä kollaasimaisesti. Näin saan luotua monitasoisen, universaalin maailman, jossa kohtaavat populaari- ja korkeakulttuurin eri ilmiöt. Niistä näkyy myös oma harrastuneisuuteni vintageen ja musiikkiin.

Olen pitänyt runsaasti yksityisnäyttelyitä ja osallistunut lukuisiin yhteis- ja ryhmänäyttelyihin. Teoksia löytyy useista kokoelmista mm. Nykytaiteen museo Kiasma, EMMA, Modernin taiteen museo, Espoo, Wihurin-, Paulon- ja Saastamoisen säätiöt.

Olen Suomen Taidegraafikot ry.n kunniajäsen vuodesta 2018.

duetto/t_ImmonenTeija_2019_Lahdossa_92x70cm_kohopaino__puukyna.jpg
» Teokset