galleriat.net
Galleria Duetto
SUVI MANNONEN/HELI TUHKANEN -

9.1.2019 - 3.2.2019


Suvi Mannonen

RIFORMA


RIFORMA näyttely on kuin sielun soittorasia, jossa soinnut viipyilevät ihanassa Italiassa. Saapasmaa on minulle suuri mysteeri, mutta myös valtava inspiraatio.

Se on kuin suloisen sekava mielentila, hallittu kaaos, jossa kaikki on ensin ”impossibile”, mutta kuin ihmeen kaupalla kaikki kuitenkin järjestyy…


Firenzen, Rooman ja Venezian donnat näyttäytyvät mm. vanhojen kirjojen kansissa, jotka jaksavat edelleen kiehtoa ja joissa kirjan, kokonaan uusi, tarina jatkuu.


Tunnen myös suurta kiitollisuutta, että pikkuhiljaa myös hevoset  haluavat ilmestyä teoksiini. Uusi polku on siis avautumassa, en ehkä ole vielä perillä, mutta olen pidemmällä kuin eilen...


Suvi Mannonen

Heli Tuhkanen

KAIKKI EIKÄ MITÄÄN


Työni syntyvät tunteista, jotka hämmentävät tai koskettavat minua. Ne rassaavat alitajuntaa, kunnes ne jonain hetkenä pulpahtavat tietoisuuteen ja alan työstää ajatuksia näkyviksi.

Työskentelen luontoa säästäen kierrätysmateriaaleilla, pääasiassa kehittämälläni paperimassalla. Lisänä käytän muovirihkamaa, johon maailma hukkuu, enkä myöskään hyljeksi hylättyjä tavaroita. Rakennan työt käsin, hitaasti, työhuoneen hiljaisuudessa, ja eletty elämä ohjaa sisällöntuotantoprosessia.

Näin syntyivät myös Galleria Dueton näyttelyyn naiset, joissa on surua, kaipausta, onnea ja kiukun kihinääkin.


Heli Tuhkanenduetto/t_MannonenSuvi_EUSAPIA_diptyykki__20x40x5cm__sekatekniikka_kankaalle__2018.jpg
» Teokset